Storitve čiščenja in vzdrževanja

 
 
Čiščenje je stvar zaupanja, vendar tudi znak spoštovanja vaših sodelavcev. Čisto delovno mesto v pisarni, higienični sanitarni prostori in urejeni skupni prostori ter vrhunsko očiščeni proizvodni obrati, stroji in hale so osnova za uspeh podjetja in naredijo vtis na stranke, dobavitelje in obiskovalce. Tudi izgled vaše pisarne predstavlja zunanji obraz podjetja. Naša skupina prevzema vse objektne storitve, da se vi lahko osredotočite na vaše osrednje poslovanje!
 


Vzdrževalno čiščenje

Osnovno temeljito čiščenje

Čiščenje oken

Vzdrževalno čiščenje
Čiščenje izvajamo med delovnim časom podjetja, pred začetkom ali po zaključku delovnega časa – tako, kot ustreza vašemu ritmu. Zalivanje rož, čiščenje naprav ali dodajanje živil v čajni kuhinji – naši sodelavci delajo temeljito in vas pri tem ne motijo. V pisarni uprave in proizvodni hali.

Osnovno temeljito čiščenje
Ob profesionalnem vzdrževalnem čiščenju, je v določenih razmikih potrebno tudi obsežno, temeljito čiščenje. Pri tem temeljito očistimo oblazinjeno pohištvo, tla in površine vseh vrst ter odstranimo globinsko umazanijo.

Čiščenje oken
S profesionalnim čiščenjem oken skrbimo za popoln razgled. Ne glede na to, ali gre za stekleno fasado, izložbena okna, okna v starih ali novih stavbah, naše šolano osebje čisti profesionalno, skrbno in nemoteče ter tako skrbi za daljnosežni pogled v vašem podjetju!


Industrijsko čiščenje

Čiščenje hal

Posebno čiščenje

Industrijsko čiščenje
Naše storitve obsegajo čiščenje objektov in strojev v proizvodnih prostorih in na vseh notranjih površinah hal, kot so strop in stene, pa tudi posebno čiščenje, kot je posebno odstranjevanje prahu v industrijskih objektih. Profesionalno industrijsko čiščenje je povezano s številnimi izzivi, ki smo jim kos!

Čiščenje hal
Čiščenje industrijskih, skladiščnih in proizvodnih hal je povezano z velikim trudom podjetja, ker neprekinjeno obratovanje, promet viličarjev in obstoječe konstrukcije časovno in prostorsko omejujejo čiščenje. Naši strokovnjaki zmorejo vse izzive pri čiščenju hal – pogovorite se z nami o učinkovitih konceptih čiščenja svoje hale!

Posebno čiščenje
Vsaka stavba ima različne zahteve. Posebno čiščenje občutljivih površin iz lesa, stekla ali kamna, preprog ali težko dostopnih mest izvajajo naši strokovnjaki s strokovnim znanjem in najsodobnejšimi tehnikami. Smo pravi naslov za vsak čistilni izziv – skupaj bomo našli optimalno rešitev za vaše potrebe.


Čiščenje tekočih stopnic

Čiščenje fasad

Čiščenje prezračevalnih cevi

Čiščenje tekočih stopnic
Pohodne površine in odprta stopnišča očistimo z enim postopkom! Imamo edinstven kompaktni čistilni avtomat za mokro čiščenje pohodnih površin in odprtih stopnišč tekočih stopnic, s katerim ni treba posegati v krmiljenje. V nasprotju z običajnim čiščenjem tekočih stopnic pri našem postopku celotno vidno površino stopnic očistimo hitro, zelo temeljito in brez ostankov. Tako prihranimo vodo in čistila!

Čiščenje fasad
Fasada je obraz vašega podjetja, vendar veter, vreme in drugi dejavniki na njej puščajo sledi. Z vaše fasade odstranjujemo umazanijo, alge in glive – zahvaljujoč izkušenim sodelavcem in s posebno opremo tudi na velikih višinah ali težko dostopnih območjih.

Čiščenje prezračevalnih cevi
Skladno s 13. členom avstrijske uredbe o deloviščih je zakonsko določeno, da je potrebno naprave za prezračevanje enkrat letno pregledati. S tem letnim pregledom si zagotovite zavarovalno varstvo in poskrbite za varstvo pred požarom in boleznimi svojih zaposlenih. Naša storitev poleg čiščenja prezračevalnih cevi obsega tudi posnetek stanja vključno z video pregledom, poznejšo izdelavo dokumentacije in izdajo certifikata o čiščenju. Najsibo v pisarniških prostorih, proizvodnih obratih, javnih ustanovah ali v gastronomiji - smo Vaš zanesljivi partner.


Druge storitve

Druge storitve
V okviru objektnih storitev pogosto opravljamo še vrsto dodatnih storitev. V podjetju Saubermacher Outsourcing najdemo najučinkovitejšo pot, da lahko dodatne storitve nemoteče vključimo v potek dela:

  • – uničevanje dokumentacije,
  • – kurirske storitve,
  • – pospravljanje,
  • – urejanje parkirišč,
  • – izposoja osebja,
  • – selitve,
  • – urejanje okolice/zimska služba.
 
S kombinacijo izkušenj, strokovnega znanja in profesionalne opreme zmoremo vse izzive na področju čiščenja – delo na veliki višini, občutljivi stroji, neprekinjeno obratovanje.
 
 
Storitve čiščenja in vzdrževanja
480-x-340_Zitatbanner_Facility_slo
480-x-340_Zitatbanner_Facility2_slo
aufwischen
 
 
 

Na kontaktni obrazec

 

 

    varstvo podatkovPrebral/a sem in razumel/a Izjavo o varstvu podatkov in izrecno soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov.