Higienske storitve

 
 
Najboljša možna zaščita za vse. Vrtci, negovalne institucije, pisarne, restavracije, hotelske sobe, trgovine – povsod, kjer se srečujejo ljudje, obstaja visoko tveganje za širjenje virusov, bakterij in klic. Higiena in čistoča izredno zmanjšajo to nevarnost! Čistimo in dezinficiramo prostore in površine z najmodernejšimi postopki. Tako na primer z inovativnim postopkom hladnega zamegljevanja zelo učinkovito odstranjujemo povzročitelje bolezni.
 


HIGIENA ZA LJUDI

HIGIENA POVRŠIN

HLADNO ZAMEGLJEVANJE

DEZINFEKCIJA Z BRISANJEM

HIGIENA ZA LJUDI
Na razpolago dajemo dezinfekcijska sredstva, stojala in maske. Poleg tega zanesljivo prevzamemo tudi vzdrževanje vaše opreme. Naši strokovnjaki vas podpirajo pri vpeljevanju vseh higienskih ukrepov v vaših pisarnah, objektih in drugih področjih.

HIGIENA POVRŠIN
Higiensko čisti prostori in površine, npr. kljuke, mize, zavese, zračniki itd. znatno zmanjšajo prenašanje virusov, bakterij in klic. Saubermacher Outsourcing čisti in dezinficira prostore in površine z najmodernejšimi postopki, npr. s hladnim zamegljevanjem. Izkoristite možnost temeljite dezinfekcije tudi težko dostopnih predelov kot tudi naše dolgoletne izkušnje na področju čiščenja.

HLADNO ZAMEGLJEVANJE
To inovativno metodo uporabljamo pri dezinfekciji površin. Fina meglica čisti tudi težko dostopna področja, ki jih sicer ne moremo doseči. Zaradi enostavne uporabe lahko ta postopek uporabimo v vseh notranjih prostorih. Meglica pri tem prodre tudi v najmanjše špranje in zelo učinkovito dezinficira predmete, ne da bi pri tem pustila mokre sledi.


DEZINFEKCIJA Z BRISANJEM
Pri tem postopku skrbno nanesemo dezinfekcijsko sredstvo, z brisanjem pa dosežemo popolno ovlaženost površin, ki jih želimo dezinficirati. Med delovanjem sredstva ostanejo površine ves čas vlažne. Dezinfekcija z brisanjem je primerna za prostore, površine in predmete, ki zahtevajo posebno visoke standarde higiene, npr. zdravniške ordinacije, stranišča, športna prizorišča ali banke.


 
Inovativni postopek s hladnim zamegljevanjem odstrani vse povzročitelje bolezni. S pomočjo fine meglice doseže čistilno sredstvo tudi težko dostopna področja, ne da bi pustilo mokre sledi. Na ta način lahko dezinficiramo tudi električne naprave.
 
 
Higienske storitve
Higienske storitve
Higienske storitve
Higienske storitve
 
 
 

Na kontaktni obrazec

 

 

    varstvo podatkovPrebral/a sem in razumel/a Izjavo o varstvu podatkov in izrecno soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov.