Impresum

Obveznost obveščanja v skladu s 5. členom Zakona o elektronskem poslovanju, 14. členom Poslovnega zakonika, 63. členom Zakona o trgovini in obveznost razkritja v skladu s 25. členom Zakona o medijih

Saubermacher Outsourcing GmbH
Europastraße 24
A-8330 Feldbach

Registrska številka podjetja 208237g
Sodišče za gospodarski register Deželno sodišče za civilne zadeve Gradec
ID za DDV: ATU51875608

Poštni naslov:
Saubermacher Outsourcing d.o.o.
Spodnji Porčič 4/a
2230 Lenart

Tel: +43 59800 7000
Faks: +43 59800 7099
E-pošta: outsourcing@saubermacher.at

Vodstvo podjetja: Daniel Ramminger, Matej Blazevic

Predmet podjetja: storitve zunanjega izvajanja, ravnanje z odpadki
Član pri: Avstrijska štajerska gospodarska zbornica, Strokovna skupina za ravnanje z odpadki in viri, Avstrijski štajerski ceh kemijske obrti in spomenikov, Čistilci fasad in stavb, Sekcija kemijske industrije, Sekcija ponudnikov komercialnih storitev, Sekcija prevoznikov osebnih vozil, Sekcija podjetij za prosti čas in šport, Sekcija trgovine s stroji in tehnologijo, Sekcija za ravnanje z odpadki in viri

Poklicno pravo: Zakon o ravnanju z odpadki, Pravilnik za obrt www.ris.bka.gv.at

 

Pravne informacije

Avtorske pravice, blagovne znamke in pravice industrijske lastnine

Vse vsebine na tej spletni strani so zaščitene z avtorskimi pravicami. Besedila, slike, grafike, zvok, animacije in videoposnetki so zaščiteni z avtorskimi pravicami in drugimi zaščitnimi zakoni. Vsebine ni dovoljeno kopirati, distribuirati, spreminjati ali omogočati dostopa tretjim osebam v komercialne namene. Brez soglasja upravljavca ali avtorja je prepovedana vsakršna uporaba, zlasti shranjevanje v zbirkah podatkov, razmnoževanje, distribucija, obdelava in kakršna koli oblika komercialne uporabe ter razkritje tretjim osebam - tudi delno ali v spremenjeni obliki.

Uporaba, razpoložljivost, izjava o omejitvi odgovornosti

To spletno stran uporabljate na lastno odgovornost. Ne prevzemamo jamstva za stalno razpoložljivost ali za objavljene prispevke, ponudbe in storitve glede pravilnosti, popolnosti in funkcionalnosti. Vsa odgovornost za škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta, je izključena. To spletno mesto in z njim povezane storitve se upravljajo z največjo skrbnostjo, zanesljivostjo in razpoložljivostjo. Vendar pa iz tehničnih razlogov ni mogoče, da bi bile te storitve dostopne brez prekinitev, da bi se vedno vzpostavile želene povezave ali da bi se shranjeni podatki ohranili v vseh okoliščinah. Stalne razpoložljivosti ni mogoče zagotoviti.

Povezave

V primeru povezav do drugih spletnih ponudb ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, funkcionalnost in razpoložljivost povezanih spletnih strani. To velja tudi za vse druge neposredne ali posredne sklice ali povezave na zunanje internetne ponudbe. Povezave na to spletno stran so dobrodošle, če so oblikovane kot zunanje povezave v ločenem oknu brskalnika. Prevzem glavnega okna ni dovoljeno prenesti v okvir nastavljalca povezav. Če spletna stran, na katero smo vzpostavili povezavo, vsebuje nezakonito vsebino, nas o tem obvestite in povezavo bomo nemudoma odstranili.

Viri slik

Saubermacher – stock.adobe.com, Saubermacher